Servicii SEO Local

Servicii SEO Local Pentru Creșterea Afacerilor Locale

Ce Este SEO Local?

Seo Local

reprezintă un set de instrumente de optimizare, care ajută afacerile să își promoveze produsele și serviciile la nivel local.

Optimizarea Pentru Google Maps

este vitală pentru afacerile locale care doresc să fie cât mai vizibile în căutările geografice specifice. Clasarea unei afaceri în Google Maps este influențată de mai mulți factori, iar înțelegerea și optimizarea acestora vor face o diferență semnificativă în evoluția business-ului.

De Ce Este SEO Local Esențial Pentru Afacerea Ta?

Peste 75% din consumatori folosesc motorul de căutare Google atunci când au nevoie de un serviciu sau vor să facă o achiziție de orice fel.
0 %
Căutările pentru ”cumpărături în apropierea mea” sau ”near me”, cresc la nivel global cu peste 100% de la an la an.
0 %
Căutările de pe dispozitivele mobile pentru ”magazin deschis lângă mine”, au crescut deasemenea, cu peste 250% în ultimii doi ani.
0 %

Cardul Pentru Recenzii Google - Vital Pentru SEO Local

Realizăm carduri personalizate cu design propriu, denumirea și logo-ul companiei tale ca să colectezi cu ușurință cât mai multe recenzii. Acest lucru ajută contul companiei tale să apară în primele afișări la căutările locale pe Google. O bună poziționare în Google Maps întărește încrederea potențialilor clienți și ajută la o clasare mai bună a site-ului tău.

Carduri Recenzii Google

O soluție inteligentă, simplă și rapidă de a acumula recenzii de la oamenii mulțumiți de serviciile tale!

Ce Este un Card de Recenzii?

Cardul care te ajută să îți îmbunătățești reputația în mediul online. Bazat pe tehnologiile NFC și QR, acest card face procesul de colectare recenzii extrem de simplu.

Cum Funcționează Cardul de Recenzii Google?

Foarte simplu! Trebuie doar să îți încurajezi clienții să apropie cardul de spatele telefonului și vor fi redirecționați către pagina de recenzii a locației tale, unde pot selecta cele 5 stele și pot să îți ofere o recenzie. Recenzia va fi vizibilă în maxim 5 secunde.

Beneficiile Cardului de Recenzii

Cine Are Nevoie de Servicii SEO Local?

Servicii SEO Local pentru: Saloane de Infrumusețare, Magazine Locale, Supermarket-uri, Florării, Bijuterii

Deții un salon de înfrumusețare în Bucureșți (spre exemplu) și îți doreșți mai mulți clienți?

Noi te putem ajuta! Prin optimizarea locală a site-ul, dar și a profilului de Google My Business, îți putem crește numărul de programări lunare. Știm cât este de mare concurența ta și știm exact cum te putem ajuta! Alege acum serviciul de SEO Local București și depășește-ți concurența!

Servicii Local SEO pentru: Restaurante, Cafenele, Baruri, Cofetării, Hoteluri, Pizzerii

Chiar în acest moment anumiți utilizatori caută pe Google un restaurant bun în Cluj pentru a lua masa, iar tu nu apari în Google Maps pe primele locuri! Prin urmare, ei vor ateriza în curtea concurenței tale.
Dacă ai un restaurant, o pizzerie sau o cafenea și nu ești mulțumit de numărul de clienți care îți trec zilnic pragul, noi te putem ajuta! Îți creștem vizibilitatea brand-ului în orașul/zona ta, numărul de clienți și încasările lunare!
Nu mai pierde timpul și hai să ne cunoaștem, ca să beneficiezi și tu de avantajele serviciilor SEO locale Cluj!

Servicii SEO Local pentru: Cabinete Medicale, Notariale, Contabile, Politice, Artistice, Avocatură

Oferi servicii stomatologice de calitate în Brașov, însă nu ai suficienți clienți? Ți-ai dori să-ți treacă pragul mai mulți oameni în fiecare lună? Sau vrei să promovezi anumite servicii care îți aduc un profit mai mare, dar nu știi cum?

Suntem aici ca să te ajutăm!

Prin oferirea de servicii SEO local te putem ajuta să îți atingi obiectivele, indiferent dacă afacerea ta se află în Brașov, Sibiu, Iași, Bucureșți, Cluj sau Ploiești.

Servicii Local SEO pentru: Service-uri Auto, Instituții bancare, Agenții imobiliare, Agenții de Turism, Firme Asigurări

Ai un service-auto în Ploiești și îți dorești să atragi câți mai mulți clienți de calitate?

Contează pe noi!

Prin optimizarea locală a site-ului tău, dar și a profilului de Google Maps, te ajutăm să faci service-ul tău vizibil în tot orașul Ploiești, să atragi mai mulți clienți lunar și să îți crești încasările.

Principalele Beneficii ale Serviciilor SEO Local

Clasarea în primele rezultate din Google Maps

Site-urile care se afișează în primele 3 rezultate (Map Pack) primesc cel mai mult trafic. Map Pack-ul sau ”pachetul de hărți”, este termenul folosit pentru a descrie cele mai proeminente poziții din rezultatele căutării locale pe Google. Aici sunt enumerate companiile și informațiile despre acestea, iar poziția lor este marcată pe harta cu pictograme marcatoare de locație. Map Pack-ul a devenit un factor critic în modul în care consumatorii decid de unde și ce să cumpere.

Creșterea vizibilității brand-ului

Brand-ul tău va deveni vizibil tuturor celor care caută serviciile sau produsele tale pe Google. Pe măsură ce tot mai multă lume va afla de existența afacerii tale, vei caștiga tot mai multa autoritate în nișa respectivă.

Creșterea ratei de conversie

Consumatorii au încredere mai mare în afacerile care se afișează pe primele poziții în Google. Cu cât au încredere mai multă în brandul tău cât atât îți va fi mai ușor să ii convertesti în clienți fideli.

Creșterea profitabilității

Prin optimizarea SEO locală te poți focusa pe promovarea produselor sau serviciilor care îți aduc mai mult profit.

Scăderea costurilor de promovare

Optimizarea SEO locală este un canal mai accesibil de promovare decât campaniile plătite și totodată, beneficiezi de rezultate pe termen lung.

Accesul la statistici relevante

Profilul Google My Business îți pune la dispoziție o serie de statistici pentru a înțelege mai bine comportamentul audienței tale. Acestea cuprind: numărul de vizualizări ale: profilului, imaginilor, postărilor; câte interogări fac utilizatorii pentru a descoperi afacerea ta, ce cuvinte cheie folosesc aceștia pentru a te găsi, un profil sumar al audienței vizate: vârstă, gen, localizare, etc.

Cât de Importante Sunt Review-urile în Cadrul Serviciilor Local SEO?

Review-urile sau recenziile din Google, sunt extrem de importante pentru orice afacere, mai ales că, studiile din anul 2024 arată în felul următor:

din consumatori citesc review-urile afacerilor locale
0 %
din consumatori afirmă că review-urile cresc încrederea într-o companie
0 %
din consumatori nu au încredere în rating-ul de 5 stele, doar dacă afacerea are multe recenzii
0 %
dintre consumatori se așteaptă ca recenziile negative să primească răspuns din partea companiei
0 %
Recenziile pozitive determină consumatorul să cheltuie cu până la 31% mai mult
0 %

Seo este procesul de optimizare a unui site web, cu scopul de a obține poziții mai bune în paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare (SERP), pentru un anumit set de cuvinte cheie sau expresii. În general, vizează audiența națională sau globală, adică își propune să atragă vizitatori dintr-o regiune mai mare sau chiar din toată lumea.

Pe de altă parte, SEO Local este un proces de îmbunătățire a poziției unei afaceri pentru interogările de căutare locală, specifice unei anumite regiuni sau zone geografice. 

Acest proces include:

Servicii SEO vs. Servicii Local SEO

Haide Să îți Arătăm Cum îți Creștem Afacerea Prin Servicii SEO Local

Ce cuprind serviciile noastre de Local SEO?

Research cuvinte cheie pentru căutări locale

Cuvintele cheie locale sunt specifice unei zone, unui oraș sau chiar unei țări, având că obiectiv targetarea căutărilor. În general, aceste cuvinte sunt asociate de numele regiunii la care fac referire, spre exemplu: servicii SEO Local Craiova.

Optimizarea site-ului pentru căutările locale

Încorporarea cuvintelor cheie locale în mod natural, în zone cheie din conținutul site-ului, optimizarea URL-urilor pentru căutările locale și a etichetelor meta.

Setarea și optimizarea contului de Google My Business (GBP)

Dacă nu există deja, vom creea, seta și dezvolta contul de Google My Business. Totodată, vom descrie într-o manieră prietenoasă atât produsele cât și serviciile pe care le oferi și îți vom construi o ”carte de vizită” memorabilă.

Creare de conținut ce cuprinde cuvinte cheie locale

Vom redacta conținut relevant pentru produsele și serviciile tale, în conformitate cu strategia SEO. Vom prezenta povestea afacerii tale într-un mod profesionist, dar și atrăgător pentru potențialii clienți.

Recenziile clienților

După cum menționam mai sus, recenziile clienților sunt extrem de importante. De aceea, ne vom asigura că deții cel puțin un card de recenzii Google pentru a obține cât mai multe. Totodată, vom răspunde rapid atât review-urilor pozitive, cât și celor negative și te vom învața cum să le sugerezi clienților să scrie recenziile, ca să urci cât mai rapid în primele poziții din Google Maps.

Implementarea cardului de recenzii

Cardul NFC pentru recenzii Google este o soluție inteligentă, simplă și rapidă de a obține cât mai multe recenzii de la clienții tăi mulțumiți. Tot ce trebuie să faci, este să îi rogi politicos să îți lase o recenzie, în care să povestească despre experiența lor.

Profil de link-building local

Îți creem un profil puternic de backlink-uri, atât prin introducerea business-ului pe listele cu afaceri locale, dar și prin redactarea și publicarea de advertoriale în publicațiile locale cu care colaborăm.

Construirea de citații locale și gestionarea acestora

Citațiile sunt deasemenea foarte importante pentru serviciul de SEO Local. N.A.P. (adresă, nume, telefon) sunt folosite de Google pentru a se asigura că afacerea ta este reală și de încredere. Cu cât există mai multe citații la nivel local despre business-ul tău, cu atât este mai de încredere în ochii lui Google și se poate clasa mai bine în căutări.

Actualizări constante pe contul GBP

Actualizăm constant informațiile contului tău de Google Business Profile, adăugăm imagini, răspundem recenziilor și ne asigurăm că totul funcționează în parametri optimi.

Monitorizarea și raportarea rezultatelor

Monitorizăm evoluția strategiei și îți raportăm lunar rezultatele obținute în urma efortului depus. Totodată, analizăm parcursul concurenței și căutăm regulat oportunități noi de creștere.